Vagina, fitta, mussla, slida, underliv, kissemurra, hallongrotta, puppa, sköte, munk, muff, framstjärt, blötdjur, mus, mufflan, snippa, fiffi, buske, taco. Paradis med många namn…

Jag cyklade iväg 12 mil till Sparreholm och kom till en fantastisk plats för att utmana och möta mig själv, utvecklas, skapa och vara tillsammans i systraskapet, detta på mitt fösta deltagande på en festival för bara kvinnor och icke-binära. Vilmodern.

Bland workshops, sång, ceremonier kunna möta andra kvinnor på en trygg plats behövs så mycket.
Jag kan med enkelhet säga att jag var skeptisk, oj så skeptisk jag var, både innan och under de första dagarna. Men där var det nog rädslan som slingrade sig in. På flera sätt har kvinnor i vår tid lärt oss att förtrycka varandra och gå emot det systraskap som håller oss så starkt och därav min osäkerhet att ta kontakt och mötas, jag är så tacksam och glad för att jag deltog för vi är bra och tillsammans läker vi varandra och lär oss om moder jord och samspelet ihop.

Lämna ett svar