Vi är nu i Tulum igen, sista veckan innan vi åker hem. Vi har rest från Guatemala, genom Rio Dulce och varma källor, besökt livingstons långa stränder och vattenfall. Åkt med båt till ett regnigt Belize, igenom Belize med buss och stannat i Placencia men då vädret var konstant regnigt och skulle förbli så i en hel vecka och vår plan var att ta oss ut på havet och spendera tiden vid vattnet. Att resa med en budget i Belize är inget jag lärt mig än, det känns som ett otroligt dyrt land att spendera dötid i och vänta in bättre väder så vi drog vidare upp till Mexiko och följde costa del Maya upp till Mahahual. Mahahual är en super mysig och fin kuststad och har på senare tid blivit mer av en turistby, detta till största del på grund av kryssningsfartygen som har staden som stopp för kryssningspassagerarna.
Vi prickade in när ravebåten la till i hamnen och fyllde hela stan med fest en dag för att sedan cruisa vidare längst öarna.

Tappat mobilen i vattnet

För andra gången har den vattentåliga samsungen fått sig ett dopp i havet. Jajjemen mobilen fortsätter att fungera men så fort laddaren stoppas i ladduttaget börjar telefonen signalera att det är fukt i kontaktenheten och laddare ska dras ut.

Jag har dvs haft mobilen täckt av ris i ca 1 vecka. Första gången detta hände behövdes rispåsen i ca 4 dagar och denna gång har den legat täckt i över en vecka och jag tror den vattentåliga mobilen som aldrig var vattentålig har sett sina bättre dagar och måste till verkstad för torkning.

Lämna ett svar