Det här handlar inte om dig eller mig det här handlar om dem, dem som lever undantryckta på riktigt. Det handlar inte om människans vackra variationer på huden, det handlar om dem som lever av jorden och pratar med stjärnorna.

Jag vet inte vart jag ska börja, det får blir någonstans mitten för det är så mycket som snurrar runt … Jag är så trött på allt jidder om rasism, svarta och Hej & Hå. Medans du sitter där och skriver dina ord som ska få dig till att bli av med din skam över att någon svart kanske, bara kanske ser dig som rasist för att den personen ifråga är svart och du är vit och att den svarta tror att hen är mindre värd, det är fortfarande något som sitter kvar sedan den vita mannen långt tillbaka i tiden tog girigheten till en ny nivå. Du gör precis det som världmakten förmodligen vill att du ska göra, ta ditt fokus från vad som verkligen händer i världen, sitt du och häv ur din blaja om vad som är rätt och fel men förstå att det som händer i denna tid just nu är att dem skapar klyftor och flyttar fokus. Jag trodde inte hudfärg var en grej längre ens. Är det för att Obama inte är president längre, det är en konflikt som är långt ifrån relevant idag. Det hela låter mer som en falsk flagga än något annat i dessa tider. Och det är just så det verkar vara också..

Det spelar ingen roll vilken färg din hud har, din form på ögonlocken, eller den där karaktäristiska näsan. Men det finns saker som spelar roll.. Det är hur dina förfäder sjöng med jorden. Vilka hemligheter dem delade och den heliga gömda kunskapen dem höll.

Denna våldtäkt, mord, undantryck förakt och mer därtill har ALLA länder fått erfara. Jo även européer och engelsmän. Länder har slitits isär, männikosliv har regnat och byar brunnit. Det har skapats sjukdomar för att förinta ett folk och att sprida ett ord som är långt från astrologin och människans naturliga sätt att hitta kunskap i stjärnorna.

Det finns raser, kroppstyper och färgvariationer alla med sina speciella egenskaper och unikheter. De som vet hur deras mark ska brukas, vilka djur som bor vart, vilka växter som läker och botar sår och sjukdomar men också vilja som är giftiga eller hur dessa ska komponeras för att stiga igenom andra dimensioner.

Dags att börja gräva där vi står för alla behöver vi varandra och kunskapen som finns där djupt undantryckt. Liven räknas och ju mer tiden går framåt desto mer information går förlorad.

Gula folket, svarta folket, vita folket, bruna folket, röda folket dags att vakna.

Lämna ett svar