På väg igen till Hallstavik, solen skiner och bättre väder än i måndags när jag hälsade på Malin och Senap som bor där. Då blev det test av hängmatta och myggnät som Micke och jag ska ha med på vår resa, massa fina samtal och skratt. Fick med mig lite kantareller hem från den fantastiska svampskogen.

Gjort ett snöre till tennisbollen i säkerhetssyfte till Santo med Lousie nu på bussen den kommer också ge ett längre kast. Använde mig av makraméteknik för att binda in bollen och ett flätat snöre.

Han slemmar väldigt mycket på bollar vilket resulterar i att ytan på bollar blir jätte hal. När dem sedan slänger med bollen finns den en liten risk att den hamnar bak i munnen mot halsen… har aldrig hänt men vore absolut otrevligt om det hände.

Ett råd jag fick igår som fick bli ett pyssel idag 🙂

Lämna ett svar